Alles over waterflesjes bedrukken goedkoop

Wij mogen een flesjes voor u thuis, op de evenement of op beursvloer afleveren en voor vragen we geen cent extra

Zo is dit idee opkomen om zelf waterflesjes te labelen welke we vervolgens voor het eigen merk konden gebruiken en een overgebleven capaciteit konden wij dan benutten teneinde flesjes te labelen voor verschillende bedrijven.

Meer of minder plastic of onbedrukte waterflesjes en/ofwel relatiegeschenken? Belangstelling op deze plaats een passende prijsopgave met

Meer informatie aan de druktechnieken welke wij benutten.De techniek welke wij vanwege uw product benutten is afhankelijk betreffende de ondergrond, de opbouw van de logo en uw wensen. Al die druktechnieken zijn gegarandeerd bekwaam goed en degelijk!

Je hoeft nauwelijks rekening te houden betreffende afloop in je ontwerp. Meest gestelde vragen aan Waterflesjes

 Door een nieuwe digitale druktechniek welke exclusief ontwikkeld is wegens de doppers is dit mogelijk teneinde de dopper rondom te voorzien over een digitale bedrukking, ook enkelnaam opdruk is geoorloofd. U dan ook kunt dus alsnog heel wat verdere dan louter logo op een dop bedrukken.

Een fles drinkwater laat zich graag meebrengen in ons tas vanwege dorstige momenten. Zo komt uw merknaam ofwel bekendmaking nog op de meest onverwachte ervaringen en plaatsen bij ogen betreffende een dorstige drager. Een sprankelend flesje mineraalwater kan zijn ons tijdloos relatiegeschenk dat op vele ervaringen met pas mag komen.

Greengiving levert de Dopper drinkfles uit persoonlijk voorraad. Na bestelling ontvangt u dan ook een digitale drukproef, waarna u kan bemerken op welke manier de Doppers worden bedrukt. Pas na akkoord begint de drukkerij betreffende het drukproces. Daarna wordt de bestelling op de afgesproken datum geleverd.

Promodrinks geven u dan ook een mogelijkheid teneinde uw bedrijf op ons bijzondere methode bij de zorg te bezorgen. De klant vindt het iedere keer leuk om ons drankje te ontvangen en u kan de verpakking benutten teneinde bijvoorbeeld de logo, foto of bekendmaking te promoten.

Greengiving - expert in witte waterflesjes. Geliefde waterflesjes bestaan De Dopper en onze opvouwbare flesjes. Betreffende een aankoop met een Dopper krijgt u dan ook niet enkel ons waterfles met een schitterend design, u dan ook steunt verder direct drinkwaterprojecten in Zuid-Afrika.

Verklein de berg plastic afval. Gebruik drinkwater om jouw Doppers bedrukt betreffende je merknaam te vullen. Meer weten over doppers laten bedrukken? Bel of email wegens dit beste advies naar 0318-743600 ofwel gerard@maxilia.nl. Ofwel belangstelling meteen een digitaal drukvoorbeeld van je ontwerp met!

Om more info daar wegens ervoor te zorgen het wij ook echt in zo een wereld rondlopen, werkt Dopper aan de volgende 3 missies:

Bij Maxilia beschikken over we een persoonlijk ontwerpstudio, supersnelle jongens welke zorgen dat je logo zo goed geoorloofd op het middel komt.

Via een minimale lijndikte met te behouden bestaan de lijnen goed duidelijk op dit eindresultaat. Controleer je ontwerp op transparanties/overprint.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Alles over waterflesjes bedrukken goedkoop”

Leave a Reply

Gravatar